Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли да светят?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трябва ли да светят?

Здравейте колеги!
    Числата,точките и другите работки по врътките,трябва ли да светят?Ако не,възможно ли е да се сложат диодчета?Гледах една тема за 156-ца,но до колкото разбрах,колегата само е сменил диодите.
    Attached Files
    sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Ами ако са здрави лампичките трябва да светя

Comment

Това значи,че там си има диоди и трябва да търся проблема защо не светят.Нали така?

Comment

аз съм с 156 и са лампички а не диоди, диодите са за климатика, подгряването отзад и откъде да смуче въздух

Comment

Снимах ти ги с телефона така трябва да светят и при мен бяха изгорели две но ги подменихме.
          Attached Files
          Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Предполагам юнита е същия или подобен на 156.Там са крушки с цокъл, а не диоди и най-често им се отлепва едната клемичка, при мен беше така, също като тук:
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

Продават вече на доста места подобни лампички....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Страшно ви благодаря за помоща!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Продават вече на доста места подобни лампички....

Точно това се оказа "Мисия невъзможна" Точно от тези не намерих никъде Извадиха ми 2 куфарчета от тоя тип(над 30 вида),но такива каквито ми трябваха,нямаше.Обиколих на 4 места и нямат и това е.Явно ще трябва да си ги поръчам от някой магазин...

Comment

Не си поръчвай , вземи най-близките по размер и след това някой сръчен с поялника ще използва пластмасовия цокъл на твоите и работата ще заспи при мен беше същото не намерихме такива и колегата tonov направи точно тази интервенция за 10 минути.
                    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Да и мойте за силата на духане и мястото на духане не светят само 1-вата врътка ми свети и неможах да намеря такива лампички а обиколих всичките магазини в града ... ама айде ся косури.

Comment

Аз взех няколко подобни вида по 1бр. и едните станаха!
                        Малко трудно се завъртяха,но в крайна сметка станаха.Върнах си другите 2 вида,понеже продавачката излезе стабилна

Comment

Working...
                        X